Rasporedom stvari do pozitivne energije?

in astrologija i horoskop 18.02.2009 11:07
od anja007 • Administrator | 3.322 Postova
Dugo sam razmisljala o ovim slucajnostima, da bih se na kraju konstatovala sa par ljudi.Ne verujem previse, ali se ovo ispostavilo kao tacno.

Sve se zasniva na rasporedu stvari po stanu , o razmestanju i sklanjanju odredjenih predmeta da bi se doslo do izvora pozitivne energije.
Recimo:
Bacanje starih stvari,(sto je bio moj slucaj kada sam za bozic pobacala pola stvari koje mi ne treba iz kuhinje).....
izaziva osecaj cistoce (opustenosti).
A zatim sam krenula da opustosim orman u spavacoj sobi (garderobu).
Polozaj stola za ucenje u decijoj sobi treba da bude na istocnoj strani sobe i uvek cist da bi dete navodno bolje ucilo.
Figurica u obliku slona sa surlom okrenutom prema vratima ili prema prozoru donosi srecu.
Crveno cvece (podobno za uspeh na poslu) treba uvek stajati na juznoj strani kuce ili na prozoru (oznacava uspeh u raznim oblastima).
Da li vi praktikujete nesto od svega ovoga sto sam nabrojala.
Naravno ima jos stvari ovo je tek pocetak.

"U zivotu je potrebno hiljadu koraka do uspeha a samo jedan do dna"
zuletzt bearbeitet 18.02.2009 11:08 | na gore

RE: Rasporedom stvari do pozitivne energije?

in astrologija i horoskop 15.03.2009 21:20
od inajo • ® Moderator ® | 1.044 Postova

Ja vrlo cesto menjam raspored namestaja u kuci .Isto tako cesto odvajam garderobu po ormarima ali ne bacam poklanjam .U principu kazu da osobe koje cesto menjaju raspored stvari u kuci na taj nacin zadovoljavaju potrebu za promenom.Verujem da u tome ima istine jer se posle uvek osecam bolje.A najsmesnije u svemu tome je to da uvek imam utisakda je bas taj raspored stvari najbolji najprakticniji.

na gore

in astrologija i horoskop 16.03.2009 08:37
od _Emili_ • Forumas | 179 Postova

Vrovatno da jeste injajo.I ja cesto promenim celukopuni namestaj da ne bude previse monotonije u mom stanu.Kao dete volela sam da se igram i razmenjujem zavese regale i ostale stavri.Sada najcesce to radim sa foteljama namestajem tepisima.Onda mi uvek izgleda raznoliko.Ne mogu da zamislim ljude koji 20 godina zive sa istim rasporedom namestaja.No ja mislim da je ovde rec o nekom drugom rasporedu koji predvidjaju strucnjaci i koji izaziva pozitivnu energiju.Samo to treba dobar poznavalac da radi, ako se ne varam.

" Dvostruko je zadovoljstvo prevariti varalicu."
na gore

in astrologija i horoskop 16.03.2009 10:08
od Astra • Forumas | 1.146 Postova

Razmjestanje unosi nesto novo,i priliku da se precisti sve detaljno i daje osjecaj cistoce i zadovoljstva ai raznolikosti,mislim da sam ja cak i pretjerano pristalica,pogotovo da pitate mog muza,on treba da gura ormare i tezi namjestaj.
Sad,na stranu ljepota,ima nesto u tome sto kaze Anja,ja sam osjetila da recimo s jedne strane kad mi je okrenut krevet bolje spavam nego u drugoj poziciji.Jedini problem je sto je taj polozaj pod prozorom,a posto spavamo otvorenog prozora,moj muz se zali da mu hladnoca udara tacno u glavu,pa mu popustim i stavim krevete na drugi zid.

Vjerujem da takve stvari mogu da uticu ako nista drugo na nase raspolozenje.

.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nezrela ljubav kaze: Volim te jer te zelim...
Zrela ljubav kaže: Zelim te jer te volim..."
na gore

in astrologija i horoskop 16.03.2009 21:34
od inajo • ® Moderator ® | 1.044 Postova

Ja sam mom muzu toliko dosadila da je na kraju postavio tockice na tezim komadima namestaja .Kako se sad osecam jakom .

na gore

in astrologija i horoskop 16.03.2009 22:41

Meni moze krevet da bude i na auto putu spavam kao top nema veze kad i nema veze gde.
Jedino sto sam primetila je recimo kad operem prozore i nakacim zavese koje otkrivaju prozore tog trenutka postaje u kuci kao na autobuskoij stanici.Gosti samo odlaze i dolaze.
Pa razmislite dal vam se isplati da eksperimentisete sa zavesama.

na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 02:13

Blago tebi Anjuska,ja se vec sva usplahirim kad moram po hotelima da spavam,mada me obicno iscrpe setnje,plivanje i sunce pa valjda od toga zaspem,ali jedva spavam i u svom krevetu,jos ako nije postavljen kako treba....uh.
Moj muz se smije,ja necu da bacim jednu posteljinu,stara je vec,ali u njoj najljepse spavam,on mi kaze pa ima jos pamucnih,a ne vjeruje dkad mu kazem da nisu sve pamucne iste,ova nekako mekana pa mirisi najljepse,stvarno najugodnija za spavanje.Eto ima i takvih sitnica koje znace nesto.

.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 13:10
od COVEK_ZVER • ®®® Grand Forumas ®®® | 981 Postova

Licno sam a i znam da je korisno bar jednom godisnje praviti veliko ciscenje i spremanje kuce. To su radili i nasi preci svake godine pred slavu recimo.
Sve sto ne treba a nakupi se svega i svacega treba se otarasiti i najbolje je pobacati. Pogotovo papire. Jednostavno prostor mora da se ocisti i da potece nova energija.
Zamislite da se ne tusirate i ne operete kosu par meseci. Sve bi se cakre zapusile i energija nema kuda da tece....i eto bolesti, depresije i sl. Isto je i sa prostorom u kome zivimo. Po ormanima, ostavama, kupatilu, ma na svakom mestu u kuci se nakupi strva koji je kao akomulator za negativnu energiju.
Dakle generalka bar jednom godisnje a tusiranje je bolje od kupanja jer se bolje cisti aura. Bazen i plivanje je takodje pozeljno. Zimi kad sija sunce pa i leti ko moze da podnese. potrebno je nositi crnu kapu ili kacket da se i suncevom energijom popunimo iznutra. Energija Meseca se uvek moze koristiti ako se dan dva pre i na sam dan punog Meseca sto strozije posti. Ko moze samo vodu da pije ili cajeve uz minimum hrane je najbolje. Efekat je isti kao kada se zapusi vodovodna cev ili kanal a vi ga smrkom ili mlazom kao iz vatrogasnog creva otpusite.
Ne verujte...proverite

na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 13:43

Ovo o mjesecevoj moci sam citala i uvjerila se sama,cak sam imala i knjigu sa svim mjesecevim mjenama i opisom sta je kad dobro a sta ne.
naime,pokusavala sam da omrsavim i bas u periodu pred pun mjesec i u vrijeme njega,nisam jela i tad sam gubila po 2 kile,a obratno,ko hoce da se udeblja u tom periodu treba da vise jede i prima mu se.Sad postoji jos jedna mijena,kas se prazni mjesec u prvoj cetvrti,takodje se istim postupkom mogu izgubiti kile,a u periodu trece cetvrti,kad se puni mjesec,onda se deblja.ja sam se licno uvjerila u ovu teoriju i predlazem ju svima koji imaju problema sa tezinom.

.

na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 13:51
od COVEK_ZVER • ®®® Grand Forumas ®®® | 981 Postova

Postavio sam i jedan tekstic o fazama meseca

na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 13:54

Hvala,kasnije sam ga vidjela,ali je vrlo dobar i ja se mnogo usmjeravam prema mjesecu,za mnoge stvari,presadu cvijeca,sisanje,ciscenje kuce,ma skoro sve se moze uskladiti da uz pomoc mjeseceve snage bude uspjesnije.

.

na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 13:59
Ja sam se uverila i ovo preciscavanje kuce recimo.Imam obicaj da se vezem za raznorazne stvari pa neke cuvam i po 20 godina.Narocito garderobu, neznam zasto svi mi nesto zao da bacam a nakupi se godinama.Jedino ako poklonim ali obicno i to pazim kome dajem da bi bio sa stvarima koje volim sto nezniji.
E sada da predjem na stvar.Oko ovog ciscenja stvari i kuce zelim da kazem, da sam pre par meseci pokupila sve iz kuhinje i trpezarije sto mi se ucinilo da mi nece biti potrebno.Bacala sam u dzakove , bacala sam rasparne tanjire, nozeve, case, tuper posude od pre isusa hrista,stolnjake , krpe, ma sve sto mi je palo pod ruku.Ceo dan sam provela detaljno pretrazujuci sve i sve sto mi se naslo pod ruku a da mi se ucinilo nepotrebnim letelo je vani.
Epilog toga kada sam zavrsila cistku osecala sam se jako sretnom i zadovoljnom.

Kasnije sam saznala od Milana da se tako osobadja prostor pozitivnoj energiji.Da se razumemo cistim ja dosta , ali ne volim da bacam mnogo stvari.Sad cekam da me malo ponese , pa da krenem u oraman sa garderobom.Nikako da se usudim da pobacam sve sto ne nosim, al uskoro cu napraviti pravu cistu.

Ah umalo da zaboravim, Astra jer moze neko od vas da javi kad bude bio taj povoljan mesec za dijete?

zuletzt bearbeitet 17.03.2009 14:01 | na gore

in astrologija i horoskop 17.03.2009 14:11

Upravo si ga propustila prije 4 dana,ali u svakom slucaju,svaka mijena je dobra da se ne jede,u pravilu,uzmi sebi ritam da dan prije svake mijene ne jedes nista od recimo 5 navece do sutrasnjeg dana u to vrijeme,ima efekta,znaci samo kupi sebi kalendar mjesecevih mjena kojeg imas u svakoj knjizari i prati,dan pred mjenu prestanes jesti i naravno pijes vodu ili cajeve,do sljedeceg dana u isto vrijeme,ja sam dok sam na to pazila gubila kilograme bas fino,samo sto smo svi lijeni da se pridrzavamo duze nekih pravila.

.

na gore

in astrologija i horoskop 26.03.2009 19:50
od _Emili_ • Forumas | 179 Postova

Mislim da bilo ko , kada ne jede posle 5 sati mrsavi.Hteo to ili ne.

" Dvostruko je zadovoljstvo prevariti varalicu."
na gore

in astrologija i horoskop 27.03.2009 01:35

Probaj uz mjesec i neki drugi dan,pa ces vidjeti razliku,ja sam se uvjerila.

.

na gore

in astrologija i horoskop 19.04.2009 20:38
od danka • Iskusni forumas | 47 Postova

Dosta često prebacujem stvari po stanu, možda nećete vjerovati, svakog vikenda
Nisam znala za ovo tumačenje, jednostavno sam tako radila.
Nikada kuću nemožete očistiti do ćoškova ako ne pomjerite stvari, ali ja sigurno pretjerujem.
I svaki put se osjećam, prvo, jako premoreno, ( nemam muža da pomjera ormare )
ali i zadovoljno, sve mi opet bude nekako novo.

Kad je riječ o bacanju stvari i garderobe, periodično, obično je to u proljeće i jesen,
povadim sve iz ormara i pobacam sve što mi se učini suvišnim.

Slažem se, treba voditi računa kome poklanjamo ono što je bilo naše,

Ništa na svijetu ne donosi toliku sreću kao sanjarenje
na gore

Besucher

Forum Statistiken
Das Forum hat 1066 Themen und 16702 Beiträge.

Heute waren 0 Mitglieder Online:

Besucherrekord: 23 Benutzer (11.09.2009 11:39).