Polaganje vozačkog

in auto-moto 11.05.2009 20:40
od Angeo sa greškom • 3.064 Postova

Iz kog puta ste položili..?

MOGU LI TU KRAJ TEBE? TU NEGDE? SAMO MALO...JEDAN ZIVOT.MOGU LI?

To malo nam je potrebno da budemo srecni, ali bas uvek se ispostavi da nam to malo nedostaje.......
na gore

RE: Polaganje vozačkog

in auto-moto 11.05.2009 20:40
od Angeo sa greškom • 3.064 Postova

Sa 18 godina ,i testove i vožnju iz prvog puta..:)

MOGU LI TU KRAJ TEBE? TU NEGDE? SAMO MALO...JEDAN ZIVOT.MOGU LI?

To malo nam je potrebno da budemo srecni, ali bas uvek se ispostavi da nam to malo nedostaje.......
na gore

in auto-moto 11.05.2009 22:34
od GOGI_71 • Administrator | 533 Postova

Znao sam sa 16 Godina vec da uteram prikolicu u rikverc u garazu, ali na teoriju sam prvi put pao (Otac hteo da me ubije)nisam nista ucio, mislio sam da znam sve.
A posle kad mi otac reko da se ne vracam kuci ako ponovo padnem ja se uhvati knjige i naucio.

--------------------------------------------

"Zivi svaki dan kao da je zadnji !!! "
na gore

in auto-moto 12.05.2009 00:01
od anja007 • Administrator | 3.322 Postova

Ja sam bogami taj prvi test polozila sa maximalnim brojem bodova.Nisam ni nemacki znala kada sam zapocela polaganje, Marko mi imao tri meseca.Tu gde je gogi pao ja sam prosla bez problema al mi se zato nakacio profesor voznje navrzo se na mene pa dalje ni makac.Obarao me dva puta , i narucio da ide gogi sa nama na autoban voznji jer je utripovao da cu da ga usmrtim na autoputu.
a onda sam jednog dana na klizavici vozeci zbambala njegov bmw,napravila mu stetu od par hiljada i zavrsila sezonu....Dozvolu sam dobila dve nedelje iza toga....posle saznadoh da mu je gogi pripretio malo da ce biti svasta ako mora dalje da placa za polaganje....

al neka on pise jel to istina.... ja to saznadoh slucajno...par godina kasnije......

.

"U zivotu je potrebno hiljadu koraka do uspeha a samo jedan do dna"
zuletzt bearbeitet 12.05.2009 00:05 | na gore

in auto-moto 12.05.2009 00:10
od MUNGOS • Forumas | 169 Postova

Sve iz prve! Istog dana ko za baksuz zakacim nekid zid i razbijem zadnji zmigavac caletovog auta! recimo da je to bilo za srecu... ;)

na gore

in auto-moto 12.05.2009 00:48
A ja prvi dan, muza odvezla na posao klinca u kola pa kod drugarice....a onda zapalimo po prodavnicama.Ovi matorci digli potragu za nama mislili nema nas ceo dan ko zna sta je bilo sa nama sveze vozac...a nama bilo bas suspeer decu u kola i pici.....(nista nisam zakacila sem garderobe koju sam tada nakupovala))))))))))

zuletzt bearbeitet 12.05.2009 07:17 | na gore

in auto-moto 18.05.2009 11:31
od Kris • Stariji forumas | 62 Postova
Testove od prve ,bez greske,a voznju iz drugog puta.
Za testove sam bila sigurna jer kad ja nesto naucim,onda ne moz da omane,ali voznju moze uvek da ti nadje manu,mada sam se prvi put ja stidela kako sam lose vozila,a sve od treme,pre toga sa instruktorom idealno vozila.
KLad sam izasla drugi put na voznju ja sve polako po propisu,ekspert kaze moze li to brze,ja naravno,kako ne,on onda kaze idemo tu poslije semafora na auto put,ja gas i na krivini skripe gume,a on kaze,svaka cast,tako se vozi.
Sto se tice parkiranja,to je istina vecni problem,skoro uvek ukrivo.....mana zena,priznam,pa nek se bune koliko hoce a i videla sam slucajeva gde bas pri parkiranju zene ogrebu auto.

I tece,tece jedan slap,
sta u njemu znaci,moja mala kap.
zuletzt bearbeitet 18.05.2009 11:31 | na gore

in auto-moto 18.05.2009 13:40
Ja se samo secam da je kod parkiranja izmedju dva auta bocno, moj instruktor izasao i legao, da pokaze koju duzinu treba da uhvatimo da bi se parkirale.U autu bile samo ja i jedna drugarica.Ona hrvatica ja srpkinja.U ono vreme bilo je dosta odstupanja od vere i nacije (rat u bosni i hrvatskoj) tako da je mene iskoristio za zezanje a nju pustio posle dva meseca.

Epilog svega:njoj je napravio medvenju uslugu, jer je devojka posle dve nedelje slupala auto, pa bezala dok ju je milicija jurila, a mene je tako "obucio" i posle godinu dana polaganja" da sam na kraju vozila posle dve nedelje polaganja za Srbiju i to onaj deo kroz Madjarku (nocu).....Nisam ni ja njemu ostala duzna, ocukala sam mu novi bmw , kolko da zna sa kime ima posla, pa posle dve nedelje tog misterioznog "ocukavanja" gde smo u autu sedeli Gogi , mister "Holzer" i ja , dobih dozvolu iz treceg puta.

Hvala bogu da mi Gogi cuvao jedja tog misterioznog dana inace ko zna sta bi mi ovaj uradio kad sam ga "ocukala".....

secanje:samo se zakucah lagano na najvecoj sneznoj klizavici u jednog francuza , pogedah u ogledalo a Gogi iza nas sedi i samo prekrio od blama glavu rukama......ahahahhahhah
Instruktor lud ja jos ludja od dva zla ispade dobra vozacka dozvola....

.

zuletzt bearbeitet 18.05.2009 13:49 | na gore

in auto-moto 28.05.2009 20:58
od dadi • Forumas | 715 Postova

Zitat von Angeo sa greškom
Sa 18 godina ,i testove i vožnju iz prvog puta..:)

Garant da nisi oba iz prvog puta ne bi ni postavila ovo pitanje(hehehehehe)

testove iz prvog,voznja iz treceg(ne volim inspektore)

^^Najveci pobednici su strpljenje i vreme^^
na gore

in auto-moto 28.05.2009 22:02
od Zorana76 • Domaci forumas | 191 Postova

testove iz prvog,voznju iz treceg

na gore

in auto-moto 28.05.2009 22:19

Heheheheh, pa ja onda nisam jedina koja sam voznju prosla iz trecega puta.Super

na gore

in auto-moto 28.05.2009 22:21
od Zorana76 • Domaci forumas | 191 Postova

Mene strah najvise za*ebe,tremaros sam veliki...i onda samo gresim.Secam se prvog puta,nagazim na ivichnjak pri skretanju...poludela sam.

na gore

in auto-moto 28.05.2009 23:37
od inajo • ® Moderator ® | 1.044 Postova

Test iz prve .Voznju iz druge.Nisam napravila nijednu gresku ,ali po misljenju inspektora nisam dovoljno brzo vozila .Kaze on meni ovakva voznja je predvidjena za poledicu a dan suncan ni oblaka a kamoli kise i snega.A ja samo postovala ogranicenje.Drugi put sam tako brzo vozila da mi je posle 10 minuta rekao ok dosta je.I naravno polozila.Kad sam dobila papiric rekla sam da ako nekada platim kaznu zbog prekoracenja brzine njemu saljem notu.

na gore

Besucher

Forum Statistiken
Das Forum hat 1066 Themen und 16702 Beiträge.

Heute waren 0 Mitglieder Online:

Besucherrekord: 23 Benutzer (11.09.2009 11:39).